Fraktavtale med UPS oppdatering 2

Tomas Hellem

Hei og god onsdag

Fraktavtalen som Bodytime har fått med UPS fungerer nå som den skal,d.v.s.

det tekniske fungerer helt utmerket.

Det det betyr er frakt av pakker fra bodytime til kunder i f.eks usa/canada eller europa vil være mer rimelig for vår kunder fra nå av.

Hvis man vil sende en pakke på opptil 1 kg til usa/canada vil det rimeligste alternativet koste ca NOK 383,hvis du vil ha pakken raskere fram så vil express alternativet koste  ca NOK 1155

Den samme pakken vil til europa f.eks portugal koste  ca NOK  230,vil du som sagt ha pakken fram litt raskere så vil express alternativet koste NOK 353

Du kan også velge om du vil ha pakken levert direkte til deg eller om du vil ha pakken levert til et UPS acess point som er littegrann rimeligere og littegrann mer praktisk.

For da kan du hente pakken når det passer deg,dette alternativet er også tilgjengelig hvis du bor i usa/canada.

Eventuelle importavgifter/toll er kjøperens ansvar og er svært vanskelig av Bodytime å vite om på forhånd.

Håper at denne informasjonen er nyttig.

Hvis du dere har noen kommentare eller vil vite mer så ta kontakt på post@bodytime.no

Tomas H

Les mer→

Planting av trær i regi av Tree nation

Tomas Hellem

 

Bodytime kosmetikk har startet å samarbeid med Tree nation som jobber for å utligne utslippene av Co2,for hver bestilling som legges inn på vår nettside så planter Tree nation 1 tre på et av sine prosjekter på enten Madagaskar eller tanzania.

Dette bidrar til å gjennoprette tapt skog på de stedene som Tree nation planter trær og utligne Co2 utslipp som vi mennesker gjør.

Du kan selv fortsette å plante trær  med hjelp av Tree nation ved å registrere deg på deres nettside,dette har jeg selv gjort for flere år siden da jeg kjøpte te fra et firma i England, firmaet Kent tea and coffee gjør det samme hver gang en kunde legger inn en bestilling på deres nettside.

Ha en fortsatt fin januar

#treenation #kentteaandcoffee #bodytimekosmetikk #plantetrær

Les mer→

Ringblomstsalven er ferdig safetyasessed

Tomas Hellem

Hei

Nå er ringbomstsalven ferdig safetyasessed,(direkte oversatt:sikkerhets vurdert)

Jeg har fått tilsendt dokumentene som viser at oppskriften er blitt gjennomgått og blitt godkjent etter europeiske lover på området .

Så nå kan jeg lovlig selge produktet til alle som kan være interessert,både direkte til konsumenter og butikker av forskjellige slag.

Jeg har jo solgt denne i lang tid allerede,men nå er den teknisk sett lovlig for meg å selge.

Hilsen:Tomas Hellem

Les mer→

Oppdatering om safetyassessment prosessen

Tomas Hellem

Hei alle sammen

Fikk gode nyheter idag oppskriften jeg sendte inn(ringblomstsalve) for å bli safetyassessed(fancy ord)er blitt godkjent og produktet er trygt å selge til publikum,et serfikat vil bli udtsedt.

Som vil bli skrevet så snart regingen er betalt(er gjort idag),deretter vil det ta 5-6 uker før serfikatet blir sendt til meg.

Det kostet selvfølgelig litt penger,totalt ca 2200 alt inkludert,men det viktigste her er at oppskriften og det produktet som blir produsert er ansett for å være trygt for alle som bruker produktet.

Jeg vil holde dere oppdatert

Tomas H

Les mer→