Planting av trær i regi av Tree nation

Tomas Hellem

 

Bodytime kosmetikk har startet å samarbeid med Tree nation som jobber for å utligne utslippene av Co2,for hver bestilling som legges inn på vår nettside så planter Tree nation 1 tre på et av sine prosjekter på enten Madagaskar eller tanzania.

Dette bidrar til å gjennoprette tapt skog på de stedene som Tree nation planter trær og utligne Co2 utslipp som vi mennesker gjør.

Du kan selv fortsette å plante trær  med hjelp av Tree nation ved å registrere deg på deres nettside,dette har jeg selv gjort for flere år siden da jeg kjøpte te fra et firma i England, firmaet Kent tea and coffee gjør det samme hver gang en kunde legger inn en bestilling på deres nettside.

Ha en fortsatt fin januar

#treenation #kentteaandcoffee #bodytimekosmetikk #plantetrær

Les mer→

Ringblomstsalven er ferdig safetyasessed

Tomas Hellem

Hei

Nå er ringbomstsalven ferdig safetyasessed,(direkte oversatt:sikkerhets vurdert)

Jeg har fått tilsendt dokumentene som viser at oppskriften er blitt gjennomgått og blitt godkjent etter europeiske lover på området .

Så nå kan jeg lovlig selge produktet til alle som kan være interessert,både direkte til konsumenter og butikker av forskjellige slag.

Jeg har jo solgt denne i lang tid allerede,men nå er den teknisk sett lovlig for meg å selge.

Hilsen:Tomas Hellem

Les mer→

Oppdatering om safetyassessment prosessen

Tomas Hellem

Hei alle sammen

Fikk gode nyheter idag oppskriften jeg sendte inn(ringblomstsalve) for å bli safetyassessed(fancy ord)er blitt godkjent og produktet er trygt å selge til publikum,et serfikat vil bli udtsedt.

Som vil bli skrevet så snart regingen er betalt(er gjort idag),deretter vil det ta 5-6 uker før serfikatet blir sendt til meg.

Det kostet selvfølgelig litt penger,totalt ca 2200 alt inkludert,men det viktigste her er at oppskriften og det produktet som blir produsert er ansett for å være trygt for alle som bruker produktet.

Jeg vil holde dere oppdatert

Tomas H

Les mer→

Utdeling av gavekort

Tomas Hellem

For å få litt flere til å melde seg på nyhetsbrevene jeg sender ut,så har jeg bestemt meg for å dele ut 1 gratis gavekort på kr 300.- hver eneste uke i minst 2mnd fremover.(ut august foreløpig)

Den eneste betingelsen er,at man vil  motta nyhetsbrev fra bodytime,du må aktivt tegne deg opp for å motta nyhetsbrev gjennom popupen som dukker opp med jevne mellomrom på siden.

Jeg vil hver mandag trekke ut 1 vinner blant de som har tegnet seg opp hver uke,jeg sender en melding til vinneren når trekningen er gjort,kortet kan kun brukes til å kjøpe produkter på bodytime.no,gavekortet kan ikke byttes i penger.

Det er ikke nødvendig å foreta et kjøp for å delta i trekningen,det eneste du må gjøre er å ville motta nyhetsbrev fra bodytime,disse vil sendes ut ca 3-4 ganger i måneden.

Så har jeg en liten bestemmelse,ingen som allerede mottar nyhetsbrev kan delta,men har du kjøpt varer fra oss før men ikke mottar nyhetsbrev så kan du delta.

Tomas H

Les mer→

Safety assessments for bodytime produkter

Tomas Hellem

Jeg har begynt en prosess for å gjøre bodytime sine produkter "safety assesed",en ganske fancy tittel,men firmaet som gjør dette for meg er basert i england så derfor den fancy tittelen.

Men hva det betyr er at man sender oppskriften på et gitt produkt f.eks ringblomstsalve og man må legge med all form for dokumentasjon tilknyttet ingrediensene inkludert noe som heter MSDS(material safety data sheet)

Så blir oppskriften gått i gjennom og det blir sjekket at ingrediensene og mengdene man bruker er i henhold til europeisk lovgivning og hvis alt er i orden så får man et safety assesment når prosessen er ferdig.

Personene som gjør dette har utdannelse innen faget og har årevis med erfaring,så disse assments er virkelig til å stole på.

Aberet for meg er at dette tar minst 2mnd pr assesment(vurdering) og jeg har startet med 1 produkt til nå.

Jeg vil holde dere oppdatert underveis i prossessen.

Hilsen:Tomas H

Les mer→