Gratis levering

Tomas Hellem

Hei alle sammen og god tirsdag

Et kort innlegg denne gang om gratis frakt som tittelen antyder.
Jeg har bestemt meg for endre litt på kriteriene for å få gratis frakt ved opprette 1 en ekstra kategori for gratis frakt.
For å få levert i pakkeboks o.l må du handle for minimum kr 800.- før du får gratis frakt,du må angi "hjemlevering" i kassen ved utsjekk.

Den gamle kategorien for gratis frakt består som før,men hvis fraktbeløpet overstiger  kr 180 så får man ikke gratis frakt,denne grensen er ca hva du må betale hvis du vil ha pakken levert i en pakkeboks nær deg.

Les mer→

Trygg handel hos Bodytime

Tomas Hellem
God og trygg handel hos Bodytime kosmetikk lister opp punkter som er viktig om hvorfor folk burde handle hos oss.

Les mer→

Fraktavtale med UPS oppdatering 2

Tomas Hellem

Hei og god onsdag

Fraktavtalen som Bodytime har fått med UPS fungerer nå som den skal,d.v.s.

det tekniske fungerer helt utmerket.

Det det betyr er frakt av pakker fra bodytime til kunder i f.eks usa/canada eller europa vil være mer rimelig for vår kunder fra nå av.

Hvis man vil sende en pakke på opptil 1 kg til usa/canada vil det rimeligste alternativet koste ca NOK 383,hvis du vil ha pakken raskere fram så vil express alternativet koste  ca NOK 1155

Den samme pakken vil til europa f.eks portugal koste  ca NOK  230,vil du som sagt ha pakken fram litt raskere så vil express alternativet koste NOK 353

Du kan også velge om du vil ha pakken levert direkte til deg eller om du vil ha pakken levert til et UPS acess point som er littegrann rimeligere og littegrann mer praktisk.

For da kan du hente pakken når det passer deg,dette alternativet er også tilgjengelig hvis du bor i usa/canada.

Eventuelle importavgifter/toll er kjøperens ansvar og er svært vanskelig av Bodytime å vite om på forhånd.

Håper at denne informasjonen er nyttig.

Hvis du dere har noen kommentare eller vil vite mer så ta kontakt på post@bodytime.no

Tomas H

Les mer→

Fraktavtale med UPS oppdatering 1

Tomas Hellem

I mitt siste innlegg fortalte jeg om at nettbutikken har fått en fraktavtale med UPS om sending av internasjonale pakker til EU OG USA/Canada.

Det tekniske er ikke helt i orden ennå,de nye prisene vises ikke ennå,jeg har selv testet ut og det ville kostet kr 2100 å sende en krukke salve til USA fra norge.

Med de nye prisene vil det koste ca 300 å sende en krukke salve til USA.

Jeg skal få løst dette når helgen er omme,d.v.s. på mandag.

Jeg kommer med en ny oppdatering når dette er løst.

Ha en fortsatt fin lørdag og helg.

Tomas H

Les mer→

Fraktavtale med UPS

Tomas Hellem

Jeg holder på å få i stand en fraktavtale med UPS som betyr gode fraktrater med UPS når jeg sender pakker utenfor norden,hovedsakelig EU og Nord amerika(USA og Canada)

Når avtalen vil tre kraft vet jeg ennå ikke,dette avhenger av når UPS får det tekniske i orden,jeg håper at alt er oppe og går innen denne helgen(lørdag 18 mars),men det er litt usikkert eksakt når.

Når det tekniske er i orden,vil kunder utenfor norden kunne sjekke hva frakten vil koste med noen få klikk.

Jeg vl legge ut et nytt innlegg når alt er oppe og går.

 

Tomas H

Les mer→

Planting av trær i regi av Tree nation

Tomas Hellem

 

Bodytime kosmetikk har startet å samarbeid med Tree nation som jobber for å utligne utslippene av Co2,for hver bestilling som legges inn på vår nettside så planter Tree nation 1 tre på et av sine prosjekter på enten Madagaskar eller tanzania.

Dette bidrar til å gjennoprette tapt skog på de stedene som Tree nation planter trær og utligne Co2 utslipp som vi mennesker gjør.

Du kan selv fortsette å plante trær  med hjelp av Tree nation ved å registrere deg på deres nettside,dette har jeg selv gjort for flere år siden da jeg kjøpte te fra et firma i England, firmaet Kent tea and coffee gjør det samme hver gang en kunde legger inn en bestilling på deres nettside.

Ha en fortsatt fin januar

#treenation #kentteaandcoffee #bodytimekosmetikk #plantetrær

Les mer→

Ringblomstsalven er ferdig safetyasessed

Tomas Hellem

Hei

Nå er ringbomstsalven ferdig safetyasessed,(direkte oversatt:sikkerhets vurdert)

Jeg har fått tilsendt dokumentene som viser at oppskriften er blitt gjennomgått og blitt godkjent etter europeiske lover på området .

Så nå kan jeg lovlig selge produktet til alle som kan være interessert,både direkte til konsumenter og butikker av forskjellige slag.

Jeg har jo solgt denne i lang tid allerede,men nå er den teknisk sett lovlig for meg å selge.

Hilsen:Tomas Hellem

Les mer→

Oppdatering om safetyassessment prosessen

Tomas Hellem

Hei alle sammen

Fikk gode nyheter idag oppskriften jeg sendte inn(ringblomstsalve) for å bli safetyassessed(fancy ord)er blitt godkjent og produktet er trygt å selge til publikum,et serfikat vil bli udtsedt.

Som vil bli skrevet så snart regingen er betalt(er gjort idag),deretter vil det ta 5-6 uker før serfikatet blir sendt til meg.

Det kostet selvfølgelig litt penger,totalt ca 2200 alt inkludert,men det viktigste her er at oppskriften og det produktet som blir produsert er ansett for å være trygt for alle som bruker produktet.

Jeg vil holde dere oppdatert

Tomas H

Les mer→

Utdeling av gavekort

Tomas Hellem

For å få litt flere til å melde seg på nyhetsbrevene jeg sender ut,så har jeg bestemt meg for å dele ut 1 gratis gavekort på kr 300.- hver eneste uke i minst 2mnd fremover.(ut august foreløpig)

Den eneste betingelsen er,at man vil  motta nyhetsbrev fra bodytime,du må aktivt tegne deg opp for å motta nyhetsbrev gjennom popupen som dukker opp med jevne mellomrom på siden.

Jeg vil hver mandag trekke ut 1 vinner blant de som har tegnet seg opp hver uke,jeg sender en melding til vinneren når trekningen er gjort,kortet kan kun brukes til å kjøpe produkter på bodytime.no,gavekortet kan ikke byttes i penger.

Det er ikke nødvendig å foreta et kjøp for å delta i trekningen,det eneste du må gjøre er å ville motta nyhetsbrev fra bodytime,disse vil sendes ut ca 3-4 ganger i måneden.

Så har jeg en liten bestemmelse,ingen som allerede mottar nyhetsbrev kan delta,men har du kjøpt varer fra oss før men ikke mottar nyhetsbrev så kan du delta.

Tomas H

Les mer→

Safety assessments for bodytime produkter

Tomas Hellem

Jeg har begynt en prosess for å gjøre bodytime sine produkter "safety assesed",en ganske fancy tittel,men firmaet som gjør dette for meg er basert i england så derfor den fancy tittelen.

Men hva det betyr er at man sender oppskriften på et gitt produkt f.eks ringblomstsalve og man må legge med all form for dokumentasjon tilknyttet ingrediensene inkludert noe som heter MSDS(material safety data sheet)

Så blir oppskriften gått i gjennom og det blir sjekket at ingrediensene og mengdene man bruker er i henhold til europeisk lovgivning og hvis alt er i orden så får man et safety assesment når prosessen er ferdig.

Personene som gjør dette har utdannelse innen faget og har årevis med erfaring,så disse assments er virkelig til å stole på.

Aberet for meg er at dette tar minst 2mnd pr assesment(vurdering) og jeg har startet med 1 produkt til nå.

Jeg vil holde dere oppdatert underveis i prossessen.

Hilsen:Tomas H

Les mer→