Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Du får gratis stanadard frakt(pakke i postkassen) hvis du handler for minimum kr 500,skriv inn "gratis frakt" i rabattfeltet ved utsjekk.

Vil du ha gratis hjemlevering(pakkeboks o.l)må du handle for minimum kr 800.- ,angi koden "Hjemlevering"i kassa ved utsjekk.

Leppepomader er på lager og har en fast rabatt,kjøp min 4 stk og du får 15% rabatt.(rabatten er automatisk)

Jeg har fått inn en ny sort ansiktsmaske og i den anledning tilbyr jeg 20% rabatt på produktet,rabatten vil vare i 1 uke.(til fre 29 Sept)

Rabatten er allerede trukket i fra så ingen kode er nødvendig.

**Disse 2 rabattene kan ikke kombineres med hverandre,ønsker dere alle en flott uke.

Utdeling av gavekort

For å få litt flere til å melde seg på nyhetsbrevene jeg sender ut,så har jeg bestemt meg for å dele ut 1 gratis gavekort på kr 300.- hver eneste uke i minst 2mnd fremover.(ut august foreløpig)

Den eneste betingelsen er,at man vil  motta nyhetsbrev fra bodytime,du må aktivt tegne deg opp for å motta nyhetsbrev gjennom popupen som dukker opp med jevne mellomrom på siden.

Jeg vil hver mandag trekke ut 1 vinner blant de som har tegnet seg opp hver uke,jeg sender en melding til vinneren når trekningen er gjort,kortet kan kun brukes til å kjøpe produkter på bodytime.no,gavekortet kan ikke byttes i penger.

Det er ikke nødvendig å foreta et kjøp for å delta i trekningen,det eneste du må gjøre er å ville motta nyhetsbrev fra bodytime,disse vil sendes ut ca 3-4 ganger i måneden.

Så har jeg en liten bestemmelse,ingen som allerede mottar nyhetsbrev kan delta,men har du kjøpt varer fra oss før men ikke mottar nyhetsbrev så kan du delta.

Tomas H

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

DIBS - Payments made easy

Du får gratis frakt hvis du handler for minimum kr 500,skriv inn "gratis frakt" i rabattfeltet ved utsjekk.

Handlevogn

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp